Op onze tweedehands scooters:


Tweewielerservicefaas bied u 3 maanden motorische garantie aan bij een minimale aankoop bedrag van € 1000,- van een van onze scooters. 

De garantie wil zeggen dat wij garantie geven op de motor en draaiende delen zoals wiellagers. 

We kunnen voor Garantie de scooter ook bij U thuis ophalen en weer afleveren tegen betaling.
Wanneer een scooter in de garantie- periode gebreken begint te vertonen wat betreft de boven genoemde voorwaarden dient U ons hiervan direct op de hoogte stellen, wanneer dit niet gebeurd en de scooter elders gerepareerd of nagekeken word vervalt hierbij direct de garantie en is tweewielerservicefaas nergens aansprakelijk voor, tweewielerservicefaas vergoed geen kosten gemaakt door een ander bedrijf. 

Dit geldt tevens ook voor scooters waarbij in de garantie- periode een onderhoudsbeurt moet worden uitgevoerd, als deze niet word uitgevoerd bij een erkend bedrijf en rekening ter inzage is, vervalt ook direct de garantie, ook als er zelf aan de scooter gesleuteld word of deze opgevoerd word vervalt direct de garantie.
De garantie voorwaarden vervalt op ingeruilde voertuigen/middelen.
Wij geven elke scooter die nieuw binnenkomt een kleine onderhoudsbeurt, u gaat hier mee automatisch akkoord bij aankoop van de scooter.
Bij aankoop van een scooter gaan wij er van uit dat u op de hoogte bent van onze garantie voorwaarden, u gaat hier dan ook automatisch mee akkoord.
De factuur is tevens uw garantiebewijs en dient u te overleggen als wij daarom vragen. Bewaar deze dus goed.



 


 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map